Cautare

587 de rezultate pentru "alin cioara" (2.88 secunde)
Alin Macsim) Ceea ce pare sa fie principala amenintare pentru sanatatea noastra si care, binenteles, e cea mai ascunsa de media.
In acest sens, presedintele Camerei, Adrian Nastase, a declarat ca "Biroul Permanent a constatat o neconcordanta intre solicitarea Ministerului Justitiei cu prevederile articolului 72, alin 2 din Constitutie, care prevede ca urmarirea si trimiterea in judecata penala se pot face numai de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie".
Alin Botoman. 18. Premiul de excelenta pentru intreaga cariera in domeniul invatamantului se acorda domnului professor de matematica extrem de iubit de studentii lui - Cristian Sabau.
Catalin Botezatu, Dana Savuica, Mihai Morar (amfitrionul evenimentului), Mihai Bitza, Ela Voineag, Romica Tociu, Pusa Hack, Doru Todorut (Deepcentral), Alin Vaduva (X Factor) s-au numarat printre cei care s-au bucurat de concertele sustinute de Mihai Margineanu, trupa Etajul 4 si Fanfara Republic.
Maria Margarit din Ananiev spunea de acest saptamanal ca este un alin pentru durerea ce ma incearca si ca ne dor schimbarile carora au fost supuse candva denumirile satelor noastre si vorbeste de existenta de veacuri a noastra pe aceste locuri (82).
Mafia - Fondata in 1993 de Tata Vlad (Vlad Irimia), Caddillac (Dragos Vlad-Neagu) si Uzzi (Alin Demeter), B.U.G.
Doua iubiri imi sunt alin si chin, / Ca doua duhuri in adincu-mi suna. / Un inger bun - barbat cu par galbin / Si-un inger pacatos - femeia bruna.
28, alin. 5, 6, 7 si 8 din Legea nr. 1/2000, asa cum a fost modificata prin Legea nr.
126 alin. 1). Nicicand procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie nu au fost si nici nu vor fi independenti, chestiune stabilita foarte clar tot de Constitutia Romaniei:
Daca va fi adoptat, el recomanda aplicarea sanctiunii de avertisment pentru Norica Nicolai, in baza articolului 53, alin. 1, lit.
Marius Geanta, cel care a venit cu initiativa studiului, este de altfel unul dintre putinii medici din Romania cu responsabilitate medicala, sociala si umana, a declarat Alin Teodorescu, presedintele IMAS.
Alin Alecu: Fix ca la noi. Bejancu Serban: Corect. Polonia si SUA sunt cele mai bune exemple. Si Laura Kovesi ar fi trebuit ajutata legal sa plece singura.
pana nu ne stinge Zuckerberg lumina. Romanieee, Romanieee, cat de draga-mi esti tu miee. Hai sa-mi bag. Alin Alecu: Superb.
Duminica, in data de 14 octombrie 2007, in jurul pranzului, Valean Flaviu profesor de geografie la Grupul Scolar Industrial Horea din Deva, 35 de ani, casatorit cu un copil, impreuna cu parteneri din asociatia ecologica Abeona (Cornel Alexandru, Raluca Iovescu si Alin Iovescu) se aflau in rezervatia naturala Magura Uroiului de langa Simeria.
In aceste ocazii, cand lumea rea ii distruge visele, alin-o tandru si probabil ca nu o vei pierde niciodata. Apar-o intotdeauna de inamici.
"Programul de transport care se va realiza pentru perioada 2008-2011 va cuprinde numai autobuze, conform art.34, alin. 2 din Legea nr.102/2006.
73 alin. (2) din actul normativ mentionat. Aceste concluzii au reiesit din analiza fiecarei note de constatare intocmite de membrii colectivului prevazut de ordinul prefectului.
Prefectul judetului Cluj, Alin Tise, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca acest proiect pilot ar putea fi experimentat in judet pe o perioada de cinci ani.
Un alt moment in care Rodica Stanoiu (foto) a spus ca ar fi trebuit sa demisioneze din partid a fost in luna martie a anului 2004, cind seful Cancelariei premierului de atunci, Alin Teodorescu, sustinea ca de la Bruxelles a sosit informatia potrivit careia capul Rodicai Stanoiu trebuie sacrificat.
Articolul 109 din Constitutie prevede, la alin. 2, ca "numai Camera Deputatilor, Senatul si Presedintele Romaniei au dreptul sa ceara urmarirea penala a membrilor Guvernului pentru faptele savarsite in exercitiul functiei lor" si ca, "daca s-a cerut urmarirea penala, Presedintele Romaniei poate dispune suspendarea acestora din functie".
google-analytics.com